Hulmursisolering og Loftisolering udføres

​Isolering er en god investering, hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning. Nordjysk Tag og Facade tilbyder også isolering af loft og hulmursisolering. Vi er certificeret CBI isolatør. Vores team kommer ud til dig, der bor i Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev eller andre steder i Nordjylland. Vi klarer alle opgaver selv.


​Isolering af loft, væg og facade

​​Vi udfører blandt andet:

  • ​Isolering af loft og vægge
  • Hulmursisolering
  • Facadeisolering
  • Isolering af krybekældre
  • Anden udvendig isolering

Polystyren granulat og papirgranulat sikrer en effektiv isolering

​Vi anvender både polystyren granulat og papirgranulat når vi isolerer. Papirgranulat udmærker sig ved evnen til at transportere fugt væk fra boligen, og lader huset ånde, uden at det er nødvendigt at pakke huset ind i plastik for bagefter at rense luften mekanisk.

Polystyren granulat er stadig den sikre løsning, når det drejer sig om isolering af meget fugtige vægge .​

​Ved loftisolering anvender vi udelukkende papirgranulat, da dette udelukker mus, rotter og husmår. De kan simpelthen ikke leve der på grund af det høje indhold af borsalt, som også gør at papirisolering ikke kan brænde.

Klik her for læse mere om vor leverandør af papirgranulat.

(åbner i nyt vindue)

Efterisolering af krybekælder

Krybekældre kan også med stor fordel efterisoleres, da der er meget stor afkølning nedefra ofte også meget træk, Her anvender vi polystyren / flamingo granulat da der aldrig må bruges organisk materiale som vil kunne påvirke husets konstruktion og medføre råd og svamp med mere.

Kontakt os for tilbud på hulmursisolering

Uanset om du har behov for loftisolering, hulmursisolering, eller noget helt tredje, finder vi den helt  rigtige løsning til netop dit behov. Kontakt os på på telefon 20 45 49 15for at få et uforpligtende tilbud på, hvad den bedste løsning vil være for dig.  Du kan også sende en e-mail til 

nordjysktagogfacade@gmail.com

​Vi samarbejder med energibolig.dk. Dette gør det let for dig at modtage tilskud.  Kort sagt - vi tager os af alt papirnusseriet, og du modtager tilskud direkte efter endt hulmursisolering eller andet arbejde.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordjysk Tag og Facade

V. Romvej 20, 9330 Dronninglund

CVR: 26580773

Kontakt

Telefon: 20 45 49 15

E-mail: nordjysktagogfacade@gmail.com