Algebehandling af tag og facade gør overfladen flot igen

​Nordjysk Tag og Facade tilbyder en effektiv algebehandling af tag, facade og andre flader til alle slags kunder inden for erhverv, offentlige virksomheder og private i områderne omkring Hjørring, Dronninglund, Frederikshavn og resten af Nordjylland.​

Alger er ikke særlig kønne – de kan hurtigt få indkørslen, taget eller en anden belægning til at se grim ud. Algebelægning forvolder desuden skade på for eksempel taget og nedsætter dets levetid. Er dit tag angrebet af alger, kan det altså være på tide at få gjort noget ved det og få foretaget en tagrens.

Vi behandler på alle overflader

​Vi er specialister inden for området, og vi udfører algebehandling af både tag, facade, indkørsel, belægningssten, fliser, træhegn, og hvad der ellers kunne trænge til det.

Vores behandling er effektiv og tager cirka kun en halv time. Vi bruger et stof, der kun er farligt for alger, og ikke for dyr og mennesker.

Vi tager hensyn til planter og græs i haven. Efter behandlingen vil algerne forsvinde over 3 måneder, hvorefter overfladen vil fremstå ren og pæn igen.

​Hvad koster algebehandling af tag?

Vores pris på miljøvenlige algebehandling af tage, facader og andre belægninger er omkring 1.250 kr. pr. m2 plus moms for områder på op til 300 m2.​​

Vi kommer algerne til livs - hurtigt og nemt

Vi kan hjælpe dig med at fjerne de grimme alger på dit tag. Vi kan også lave en afrensning før behandlingen, hvis det skal være rent med det samme.

Vores team af professionelle fagfolk rykker altid gerne ud, hvor der skal løses opgaver, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af resultatet.

Hvis du ønsker at lave en aftale eller høre mere om vores algebehandling af tag, facade eller andet, kan du kontakte os direkte på telefon 20 45 49 15 eller sende os en e-mail på nordjysktagogfacade@gmail.com.

Priseksempel​

Pris 1250,- alt inkl.

Gælder tage op til 300 m2

 Taget eller fliser sprøjtes med godkendte midler, der kun angriber alger. Algevæksten vil herefter visne, og bliver efterfølgende skyllet væk af regn. Det anbefales at behandle mod alger hvert andet år.​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordjysk Tag og Facade

V. Romvej 20, 9330 Dronninglund

CVR: 26580773

Kontakt

Telefon: 20 45 49 15

E-mail: nordjysktagogfacade@gmail.com