Fliserensning udføres professionelt​

Nordjysk Tag og Facade tilbyder effektiv og solid fliserensning. Vi tager os kærligt af dine fliser i indkørslen, på terrassen eller fortovet og fortove, så de stråler som nye igen. 

Vores professionelle team kommer ud til dig, der bor i Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev eller andre steder i Nordjylland. Vi klarer alle opgaver selv og løser alle former for rengøring og rensning af fliser og asfalt, du måtte have behov for. 

Rensning af fliser giver længere levetid

Alle typer fliser renses med specielt udstyr og imprægneres efterfølgende med hydroblock, som er en diffusionsåben spærre der lader flisen ånde, men forhindrer vand og fugt i at trænge ind. 

Dette forlænger flisens levetid væsentligt. Med vores professionelle  udstyr til højtryksspuling kan vores fliserenser effektivt og skånsomt rengøre både pladser med sten- og flisebelægninger og murede facader. 

Vi benytter altid de mest miljøvenlige rengøringsprodukter, der samtidig ikke slider på de overflader, der rengøres.

 

Hvad koster en fliserensning?

​Vores effektive og miljøvenlige rensning af fliser, facade og andre udendørs belægninger koster 60 kroner per kvadratmeter.

​​Kontakt os for mere information

​​​Har du specielle ønsker, så tilrettelægger vi en løsning, der passer til dit behov. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Kontakt os med dine idéer og tanker, og få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser.  Ring i dag på på telefon 20 45 49 15eller send en e-mail til nordjysktagogfacade@gmail.com​. Vi glæder os til at hjælpe dig med rene fliser.

Fliserensning


Pris 60 kr. pr. m2

Alt inkl.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordjysk Tag og Facade

V. Romvej 20, 9330 Dronninglund

CVR: 26580773

Kontakt

Telefon: 20 45 49 15

E-mail: nordjysktagogfacade@gmail.com