Effektiv og billig hulmursisolering

​Spar på varmen med isolering af hulmuren

Hos Nordjysk Tag og Facade har vi mange års erfaring med isolering af hulmure hos private boligejere, erhvervsdrivende og i kommunale bygninger. Trækker det fra væggene, og har du brug for at få murene isoleret effektivt og til en overkommelig pris, kommer vi også gerne ud til dig.

Vores professionelle medarbejdere udfører hulmursisolering i byer som Frederikshavn, Dronninglund og Hjørring, men vi er ikke bundet af geografi og kører gerne ud til kunder i hele Nordjylland.


​Hulmursisolering har mange fordele

En isolering af hulmure giver et bedre indeklima. Når kulde og træk elimineres, giver isoleringen besparelser på varmeregningen fra dag et. Oveni nedbringer en effektiv isolering den klimabelastning, som opvarmningen af bygningen giver.

Vi har stor erfaring med isolering og bruger kun bæredygtige og miljøvenlige materialer som f.eks. flamingogranulat af genbrugsmaterialer, når vi laver hulmursisolering.

Alt efter facaden kan vi blæse isoleringen ind i hulmuren gennem små huller på 16 mm i diameter. Det mindsker hullerne i muren og behovet for grundig rengøring efterfølgende – men vi rydder naturligvis op efter os, så det ikke er til at se, at der er blevet lavet en hulmursisolering.

Kvalitet i arbejde og rådgivning

Vi er et lille, velrenommeret firma, hvor mester selv sørger for, at arbejdet er i orden, lever op til forventningerne og afleveres til tiden. For os er det vigtigt, at aftaler og tidsfrister overholdes, og vi gør meget ud af at have en god dialog med vores kunder omkring deres specifikke isoleringsopgave.

Det betyder også, at vi sørger for at give dig den nødvendige rådgivning, inden vi går i gang med arbejdet, hvilket er din sikkerhed for, at hulmursisoleringen udføres med stor hensyntagen til husets eller bygningens stand.

Klik her for læse mere om vor leverandør af papirgranulat.

(åbner i nyt vindue)

Tilbud på hulmursisolering

Hos os er kvaliteten i top og vores priser i bund, så kontakt os allerede i dag, hvis du skal have isoleret hulmuren eller er i tvivl om, hvorvidt din ejendom kan hulmursisoleres.


Så tager vi et kig på det og kommer efterfølgende med et uforpligtende tilbud og en god pris på opgaven.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordjysk Tag og Facade

V. Romvej 20, 9330 Dronninglund

CVR: 26580773

Kontakt

Telefon: 20 45 49 15

E-mail: nordjysktagogfacade@gmail.com