Maling af tag og rensning af tag udføres

​Er taget begyndt at se trist og gammelt ud, så kan en omgang tagmaling gøre underværker.

Nordjysk Tag og Facade er eksperter i tagrensning og maling af tag, og vi har udført den slags opgaver for mange kunder i Dronninglund, Hjørring, Frederikshavn og resten af Nordjylland. Vi kan udføre rensning og maling på næsten alle slags tage.

Maling af tag, tagrensning og behandling af alger

​Vi ved, at tage er forskellige, og derfor kommer en af vore medarbejdere gerne ud til kunderne og vurderer, hvad der er bedst at gøre ved det pågældende tag. 

Vi laver en tagrensning og om nødvendigt en algebehandling, før vi maler. På den måde bliver resultatet langt flottere og mere holdbart. 

Vi bruger en højkvalitets maling af tag og selvom vi er et mindre firma, kan vi skaffe alle farver. Dog bruger vi mest bruger naturfarver som sort, mokka, teglrød og lignende. 

Vi maler kun, når vejret er til det, men hvis vejret arter sig, er vi færdige på kun to hverdage.

Vores pris for tagrens, algebehandling, primer samt Top Coat er samlet 15.000 kr. for et et-plans hus op til 120 m2.

Få 10 års garanti på dit tag

Vi er stolte af vores håndværk og stoler derfor meget på vores egne evner med hensyn til maling af tag. Derfor giver vi alle vores kunder 10 års garanti på tagmalingen, forudsat at der algebehandles hvert andet år. 

Vi udfører også algebehandling, som du kan læse mere om her, og vores professionelle team af faglærte eksperter rykker altid ud til dig og klarer opgaven. 

Har du andre spørgsmål eller vil du modtage et uforpligtende tilbud på en omgang tagmaling, kan du kontakte os direkte på telefon 20 45 49 15, eller sende en e-mail til nordjysktagogfacade@gmail.com​.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordjysk Tag og Facade

V. Romvej 20, 9330 Dronninglund

CVR: 26580773

Kontakt

Telefon: 20 45 49 15

E-mail: nordjysktagogfacade@gmail.com