Isolering af hulmur og lofter

Nordjysk Tag og Facade isolerer for erhverv, private og offentlige virksomheder, og vores professionelle team af medarbejdere rykker ud i Frederikshavn, Dronninglund, Brønderslev og resten af Nordjylland.​

​​Isolering er en stor gevinst for dig og miljøet

​Hvis du tænker på miljøet, er der mange gode grunde til at isolere. Når din hulmur og dit loft bliver isoleret, undgår du unødigt varmeudslip, hvilket også kan ses på din varmeregning.

Vi har stor erfaring med isolering, og vi bruger kun de allermest miljøvenlige og bæredygtige materialer.

Vi udfører blandt andet isolering af:

  • Hulmure
  • Lofter
  • Krybekældre

​Professionel isolering i højeste kvalitet

​Med vores store erfaring kan vi tilbyde isolering i høj kvalitet, og vi bruger flamingogranulat og papiruld til isoleringen. Papiruld er lavet af genbrugsaviser, og er derfor både brandhæmmende og meget miljøvenligt.

​Alt efter facade kan vi blæse isoleringen ind af 16 mm huller, hvilket minimerer svineriet. Vi pudser op og rydder op efter os, så man ikke kan se, vi har været og isolere.

​​

På den måde forsøger vi altid at levere en god service og et resultat, der tilfredsstiller kunden og er godt for både varmeregningen og miljøet.

​​​

Vores priser på isolering

​Prisen på en isoleringsopgave beregnes ud fra, hvor mange kvadratmeter vi skal isolere. Eksempelvis koster 200 mm loftisolering 100 kr. pr. kvadratmeter.​

​Kontakt os, hvis du overvejer at isolere

​Hvis du overveje at isolere for at spare miljøet og din økonomi, kan du kontakte os på telefon 20 45 49 15​ eller på e-mail til nordjysktagogfacade@gmail.com​.

Her vil du få mere af vide om, hvad vi kan gøre for dig, samt modtage et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave.​

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordjysk Tag og Facade

V. Romvej 20, 9330 Dronninglund

CVR: 26580773

Kontakt

Telefon: 20 45 49 15

E-mail: nordjysktagogfacade@gmail.com